Alles over de gezondheid van je katje

Britse korthaar medisch

Een gezonde Britse korthaar

Wij vinden het heel belangrijk dat je Britse korthaar gelukkig, gezond en wel is. Daarom hebben wij hier de meest voorkomende medische onderwerpen op een rijtje gezet zodat jouw kat of kittens hun fijnste leventje kunnen leiden.

Britse korthaar vaccinaties

Als je een fan bent van lieve katachtigen, dan kan je zeker overwegen om een Britse Korthaar te nemen. Deze schattige katjes staan bekend om hun gedrongen bouw en hun schattige, korte en pluchen vachten die in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Ze zien er niet alleen goed uit, maar Britse Kortharen staan ook bekend als intelligent, rustig en aanhankelijk – waardoor ze het perfecte huisdier zijn voor elk gezin.
 
Als het gaat om de verzorging van jouw harige vriend, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze up-to-date zijn met al hun vaccinaties en om ze regelmatig mee te nemen voor controle om er zeker van te zijn dat ze in topvorm zijn. Het is ook cruciaal om ze een evenwichtige voeding te geven en hun leefomgeving schoon te houden om mogelijke gezondheidsproblemen te voorkomen. Als u veranderingen in het gedrag of de gezondheid van uw Brits Korthaar opmerkt, aarzel dan niet om een dierenarts te raadplegen.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op als u vragen of zorgen heeft. Soms zijn we druk met het verzorgen van onze lieve katjes, dus we hopen je snel een berichtje terug te sturen.

Miaaaaauw!

Onze kittens worden groeien met liefde en aandacht op. 
Daarom vinden wij het ook belangrijk dat de kittens een fijn huisje krijgen.
Laat ons weten waarom ze bij jou een fijn huisje krijgen!

Heb je een andere vraag of wil je ons iets vertellen? 
We horen het graag van je.

Britse korthaar kittens zwart bruin taby golden