Dit zijn de voordelen van een stamboom

Britse Korthaar Met Stamboom​

Welkom in onze Cattery: de thuisbasis van schattige Britse Kortharen met indrukwekkende stambomen

Welkom in onze cattery, waar we gespecialiseerd zijn in het fokken van de meest schattige Britse Kortharen die er zijn. Niet alleen zijn deze pluizige ballen van liefde de perfecte aanvulling voor elk gezin, maar ze komen ook met indrukwekkende stambomen.

Waarom kiezen voor een rasechte Brits Korthaar als jouw nieuwe harige vriend?

Maar je vraagt je misschien af wat een stamboom precies is en waarom die belangrijk is bij het kiezen van uw nieuwe harige vriend? Een stamboom is een document dat de afstamming van een kat weergeeft en verifieert dat het om een raszuivere kat gaat. Hoewel katten van gemengde rassen net zulke liefdevolle en trouwe metgezellen kunnen zijn, worden raskatten gefokt om aan specifieke fysieke en persoonlijkheidsnormen te voldoen. Dit betekent dat een Brits Korthaar met een stamboom meer kans heeft om een uitgesproken uiterlijk en temperament te hebben dat overeenkomt met het ras.

Daarom wil je een stamboom bij je Britse korthaar

Naast het bevestigen van de raszuivere status van een kat, kan een stamboom ook belangrijke gezondheidsinformatie geven over de voorouders. Veel erfelijke gezondheidsproblemen kunnen worden getraceerd via een stamboom, waardoor je beter geïnformeerde beslissingen kunt nemen over de gezondheidszorg van jouw kat. Door te kiezen voor een Brits Korthaar met stamboom uit onze cattery, kunt u gerust zijn in de wetenschap dat uw nieuwe harige metgezel zorgvuldig is gefokt en gescreend op mogelijke gezondheidsproblemen.

Kom een keertje langs bij ons!​

Maar geloof ons niet op ons woord – kom ons bezoeken en ervaar zelf waarom een Brits Korthaar met stamboom de perfecte keuze is voor jouw nieuwe harige kameraad. We kunnen niet wachten om je voor te stellen aan onze schattige kittens en je te helpen de juiste te vinden.

Heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op als u vragen of zorgen heeft. Soms zijn we druk met het verzorgen van onze lieve katjes, dus we hopen je snel een berichtje terug te sturen.

Miaaaaauw!

Onze kittens worden groeien met liefde en aandacht op. 
Daarom vinden wij het ook belangrijk dat de kittens een fijn huisje krijgen.
Laat ons weten waarom ze bij jou een fijn huisje krijgen!

Heb je een andere vraag of wil je ons iets vertellen? 
We horen het graag van je.

Britse korthaar kittens zwart bruin taby golden